Thailand stuurt 400 mannen de bergen in om op ‘Pang Nanode’ te jagen, de jacht duurt al twaalf dagen en hij is nog steeds voortvluchtig.

TRANG:- De politie is na twaalf dagen nog steeds op jacht naar “Pang Nanode”, waarbij het politiekorps van Phatthalung hun troepen terugtrekt door een helikopter in te zetten om vier agenten op te halen op het Banthat-gebergte. De Phatthalung-politie is ontmoedigd omdat ze er niet bij betrokken waren van plan om ook op deze crimineel te jagen.

Vandaag 20 november 2023, de 13e dag van de jacht op “Pang Nanode” in het Banthat-gebergte in, Vooral in de omgeving van Ban Nai Tra. In het grensgebied van drie provincies, bestaande uit de provincie Phatthalung, de provincie Trang en de provincie Satun, hebben overheidsfunctionarissen de afgelopen twaalf dagen bot gevangen tijdens de achtervolging, terwijl ongeveer 400 overheidsfunctionarissen gehinderd werden bij het uitvoeren van taken als gevolg van zware regen. Overstromingen en mist belemmerde de manschappen.

Het voortgangsnieuws zal verder door uw nieuwsbeer worden gerapporteerd.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!