Thailand staat de komende dagen nog een bak regenwater te wachten

THAILAND:- Na een korte pauze komt de zware regen in Thailand de komende dagen met wraak terug.  De Thaise Meteorologische Afdeling zei dat er vandaag en de twee dagen erna in het grootste deel van het koninkrijk zware tot zeer zware regen zou vallen. Dit omvat de regio’s Noord, Noordoost, Centraal, Oost en Zuid.

Degenen die in de buurt van de kust wonen, kunnen sterkere wind en golven verwachten in de Andamanse Zee en de Golf van Thailand.  In de lagere Andamanse Zee en de lagere Golf zullen de golven 1-2 meter hoog zijn, en meer dan 2 meter hoog tijdens onweersbuien.  In de bovenste Andamanse Zee en de bovenste Golf konden de golven ongeveer 2 meter bereiken.

Het moessonseizoen in Thailand blijft grote schade aanrichten in verschillende delen van het land.  Met de hoge golven en sterke onder stromingen zijn sommige toeristen verdronken op populaire stranden.  Vorige week verdronken twee toeristen op Kata Beach in Phuket.  Een van de toeristen, een Britse man op huwelijksreis, had de rode vlaggen op het strand genegeerd.  De andere toerist, een Thaise dokter, was naar verluidt verdronken toen hij de Britse man probeerde te redden.

Een week daarvoor verdronken een Spaanse vrouw en een Franse man in het oosten van Thailand.  Het paar was gaan zwemmen bij Lonely Beach op het eiland Koh Chang.

Ondertussen heeft het moessonweer in veel delen van Thailand ook overstromingen veroorzaakt, waardoor er chaos is ontstaan ​​voor de lokale bevolking.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Phuket Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!