Thailand staat de hele maand juni in de kleuren van de regenboog met seminars over diversiteit en inclusie

THAILAND:- Pride Month, die elk jaar in juni over de hele wereld wordt gevierd, wordt in Bangkok gevierd met seminars w.o. “Thailand’s International Diversity, Equity and Inclusion Day 2023”.

Dit evenement, staat gepland voor 16 juni op de Tha Prachan-campus van Thammasat Universiteit en wordt georganiseerd het departement Vrouwenzaken en gezinsontwikkeling van het ministerie van Sociale Ontwikkeling en Human Security. Ook het Instituut voor permanente educatie en personeelszaken van de universiteit zal bijdragen aan het evenement.

Het evenement heeft tot doel kennis te verstrekken en de capaciteit van Thaise organisaties te vergroten om zich te concentreren op diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie (DEI). 

Het doel is om verder te gaan dan het behandelen van “diversiteit, gelijkheid en inclusie” als louter buzzwords, en de noodzaak te benadrukken van praktische implementatie om tastbare resultaten te bereiken die zowel de vooruitgang van organisaties ten goede komen als een vriendelijke werkomgeving creëren.

Het seminar biedt fundamentele kennis over DEI-principes, met experts die casestudy’s en voorbeelden presenteren om organisaties te inspireren om ze daadwerkelijk toe te passen.

Het departement vrouwenzaken en gezinsontwikkeling is actief bezig geweest met het onderwijzen en promoten van genderdiversiteit en gelijkheid door middel van campagnes, activiteiten, seminars en tools. De evenementen zoals “Gender Fair” hebben positieve reacties gekregen van lokale gemeenschappen en internationale organisaties zoals UN Women.

Het evenement, “Thailand’s International Diversity, Equity, and Inclusion Day 2023”, wordt gehouden op 16 juni in de Thammasat University’s Prapas Uaychai Room, 4th floor, Building 1. Het is gratis en geïnteresseerde personen kunnen zich aanmelden bij de volgende koppeling: https://forms.gle/EUWpsAo1nRoxrmQW8

De deelnemers ontvangen na afloop van het seminar een (roze) certificaat.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!