Thailand staat aan de vooravond van honderden evenementen

BANGKOK:- administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, keurde het voorstel van het Thailand Congres- en tentoonstellingsbureau, het TCEB, goed om bepaalde regels te versoepelen en bijeenkomsten, incentives, conventies en tentoonstellingen (MICE)-evenementen toe te staan ​​van oktober tot december in een poging om de  de economie een boost geven.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft richtlijnen opgesteld voor meer dan 1.000 te organiseren MICE-evenementen.

De directeur van het TCEB, Khun Chiruit Isarangkun Na Ayuthaya verklaarde dat het TCEB en de MOPH, samen met 23 MICE-netwerkorganisaties, goedkeuring hebben gekregen van de CCSA om MICE-evenementen te organiseren onder opgeheven Covid-19-maatregelen.  De goedkeuring zal naar verwachting de economie in het hele land stimuleren en ook een indirect voordeel opleveren voor de revitalisering van zakenreizen en toerisme.

Khun Chiruit zei dat de evenementen zullen worden georganiseerd onder toezicht van het Provinciaal Overdraagbare Ziekte Comité en de Bangkok Metropolitan Administration.  De organisatoren van het evenement zijn verplicht een zelfbeoordeling uit te voeren via het Thai Stop Covid Plus-platform en de evenementenlocaties mogen alleen voldoen aan de SHA+- en TMVS Plus 2HY-normen.

Hij zei ook dat het voorstel om MICE-evenementen te organiseren dat de CCSA heeft goedgekeurd, in drie fasen is verdeeld. 

  • De eerste fase vindt plaats in november, waardoor vergaderingen met minder dan 500 aanwezigen kunnen worden gehouden en de tentoonstellingen, evenementen en festivals kunnen worden georganiseerd met niet meer dan 1.000 personen per ronde met de drempel voor dichtheidscontrole van 4 vierkante meter per  persoon.  
  • In de tweede fase in december kunnen maximaal 1.000 deelnemers voor elk type evenement aanwezig zijn. 
  • In de derde fase in januari alle activiteiten volledig kunnen worden georganiseerd met een sociale afstand van 1 meter.

 “Door de versoepelingsmaatregelen kunnen meer dan 1.000 MICE-evenementen worden georganiseerd.  Voorlopig zijn er van oktober tot december 54 beurzen te zien, 32 beurzen in de hoofdstedelijke gebieden en 22 beurzen in andere provincies”, aldus Chiruit.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!