Financiële problemen zette man ertoe om in Samut Prakan zelfmoord te plegen

SAMUT PRAKAN:- Een 26-jarige man is deze week vanaf de Bhumibol 2-brug in de provincie Samut Prakan naar zijn dood gesprongen.

Zijn vrouw vermoedde dat de zelfmoord voortkwam uit angst veroorzaakt door een financiële crisis nadat hij eerder besmet Covid19 virus besmet was geraakt.

Het stoffelijk werd gisteravond drijvend op het wateroppervlak gevonden.  Een vrachtvervoerder ging naar verluidt aan land en informeerde de politie van Samrong Tai.

Het stoffelijke overschot werd door zijn vrouw Kanmanee Ratsawang geïdentificeerd als dat van Khun Charoenchok Pentamwa.

De vrouw vermoedde dat haar man zelfmoord had gepleegd uit angst voor de financiële crisis.  Ze legde uit dat haar met  Covid19 besmet was geraakt en dat zijn spaargeld volledig was besteed aan de behandeling.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!