Thailand spoort de mensen in risicogroepen aan om vierde dosis tegen Covid19 te nemen

BANGKOK:- Het ministerie van Volksgezondheid dringt er bij mensen in risicogroepen, zoals ouderen en mensen die immunosuppressiva moeten gebruiken, op aan om drie maanden na ontvangst van de derde dosis een vierde vaccindosis te krijgen om de immuniteit tegen Covid19 te verhogen, dit maakte de directeur van het departement van  ziektebestrijding, Dr. Opas Karnkawinpong afgelopen woensdag bekend.

.De Subcommissie Vaccinatie besloot dat als de derde of booster-dosis AstraZeneca was, ze een vierde dosis AstraZeneca, Pfizer of Moderna moesten krijgen, terwijl degenen die Pfizer als booster kregen opnieuw Pfizer of Moderna moesten krijgen.

 Wat betreft degenen die twee Sinovac-doses plus een AstraZeneca-booster hebben gekregen, suggereerde Dr. Opas dat de vierde dosis ook een AstraZeneca vaccinatie zou moeten zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!