Bangkok nodigt drie andere provincies uit om deel te nemen aan de ontwikkeling van het Prem Prachakorn en het Saen Saep kanaal

BANGKOK:- De hoofdstad van Thailand is bezig met het opstellen van een plan om de Saen Saep- en Prem Prachakorn-kanalen te verkennen en te ontwikkelen.

De stadssecretaris zei dat hij verwante instanties had toegewezen om “begrip te creëren” met gemeenschappen die de waterwegen binnendringen en hen uitnodigde om zich aan te sluiten bij de ontwikkeling van het Prem Prachakorn kanaal plan, om deze waterweg te rehabiliteren dat gebieden van Pathum Thani, Nonthaburi en Ayutthaya omvat.

Het drainagebureau en het stadsdeelkantoor hebben afval ingezameld onder huizen langs het Saen Saep-kanaal en leidingen geïnspecteerd om afvalwater op te vangen bij het Bang Sue Wastewater Treatment Centre.

Khun Kajit Chatchawanich, de gemeentesecretaris van Bangkok, zei dat de ontwikkeling van de kanalen Prem Prachakorn en Saen Saep een groot project is.

Er is momenteel een plan om huizen te verplaatsen die de kanalen binnendringen en zou er ook aan een plan voor de bouw van een dam worden gewerkt, zo vertelde hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!