Thailand meldt laagste dagelijkse besmettingen met Covid-19 in de afgelopen vier maanden, met 7,705 nieuwe gevallen en 62 doden

BANGKOK:- Thailand meldde vandaag, 7 mei, de laagste dagelijkse Covid-6-infecties in de afgelopen vier maanden, met 7,705 dagelijkse gevallen en 62 nieuwe sterfgevallen, volgens de dagelijkse samenvatting van het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA.

Zoals bevestigd door het ministerie van Volksgezondheid, wordt het aantal dagelijkse besmettingen in Thailand aanzienlijk stabiel en neemt het geleidelijk af na het Songkran-festival.

Ook het aantal dagelijkse besmettingen is deze week afgenomen. Op 29 april stond het aantal op 14,053 gevallen, terwijl het aantal van gisteren op 9,790 stond. Bovendien is het aantal dodelijke slachtoffers deze week stabiel met een gemiddeld aantal van 91 doden.

Van de 97,672 infecties die werden behandeld in ziekenhuizen en veldhospitalen/ziekenhuizen, waren er slechts 1,622 kritieke patiënten en ongeveer 778 beademden. De bedbezetting was 20.1 procent van het totale aantal patiënten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News  
Content: Olleke Bolleke in Thailand

Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!