Vooraanstaande tandarts in Thailand beschuldigd van ‘online’ aanranding door het masturberen in aangezicht van twee zusjes

BANGKOK:- Een “beroemde vooraanstaande tandarts” die bekend is op Thai TikTok, wordt beschuldigd van aanranding nadat 2 vrouwelijke tieners een klacht hebben ingediend waarin staat dat hij een videogesprek had gevoerd en zich voor de camera had staan aftrekken.

De 13-jarige en 17-jarige tieners namen contact op met een lokale nieuwspagina om hulp te vragen.  Het ‘อยากดังเดี๋ยวจัดให้ รีเทริน์ part 3’ onthulde op hun privéblog dat de beroemde tandarts vrouwelijke tieners zou verleiden door zijn diensten gratis aan te bieden, omdat de tieners er best appetijtelijk uitzagen, vroeg hij hen om een private chat. Hij ging in deze chant door met het overtuigen van de tieners om hun telefooncamera’s te openen en hem hun naakt lichaam  te laten zien.  

De pagina maakte de beschuldigingen over de tandarts en beweerde dat hij het meerdere keren had gedaan, maar niemand durfde het te melden totdat deze 2 tieners contact met de pagina hadden opgenomen.

Volgens het rapport waren de 2 tieners, zusjes van elkaar zijn. Ze beweren dat het incident op 22 april plaatsvond. De tandarts sprak met hen via de Line-applicatie en nodigde hen uit om gebruik te maken van zijn tandheelkundige diensten in de kliniek.  Hij complimenteerde hen allebei en maakte opmerkingen over hun ‘schoonheid’, waarbij hij zei dat hij de tandheelkundige dienst wilde voorstellen die bij hen paste, maar ze moesten hem via een videogesprek spreken.  Hij vroeg de 2 zussen om hun naakte lichamen te laten zien, maar ze weigerden.  Toen beweerden de 2 dat hij onmiddellijk zijn penis opzocht en zich begon af te trekken.

De tieners zeiden geschokt te zijn, maar dachten dat ze een video moesten opnemen als bewijs.  Ze zeiden dat ze bang waren dat deze tandarts anderen hetzelfde zou aandoen en besloten om hulp te vragen via de privénieuwspagina.

Gisteren bezochten Thaise journalisten zijn kliniek in de wijk Bang Yai in Bangkok, maar het personeel zei dat de tandarts nog niet naar zijn werk was gekomen.  De familie van de 2 tieners liet de Thaise media weten dat de tieners erg depressief waren en bang om opnieuw bedreigd te worden.

De familie zou het politiebureau bezoeken om een ​​klacht in te dienen en de politie het incident te laten onderzoeken.

Het incident volgt op 2 maanden van onthullingen van seksueel wangedrag en misbruik tegen Thaise vrouwen door machtige of succesvolle, professionele Thaise mannen.  De Thaise #MeToo-beweging is in een stroomversnelling gekomen en daagt de culturele ‘normen’ in Thailand uit, die in het verleden veel van de incidenten onder het tapijt hadden geveegd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Bangkok

Bron: Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!