Thailand meldt het eerste sterfgeval na injectie met een Covid19 vaccin

~GEEN VLEES ZONDER BEEN~
(Niets is zonder gebreken)

BANGKOK:- Dr.  Sophon Mekthon van het ministerie van Volksgezondheid heeft de dood van een 60-jarige patiënt bevestigd na zijn vaccinatie tegen Covid-19.  De man leed aan een abdominaal aneurysma en stierf dagen na vaccinatie door het scheuren van het aneurysma, aldus de voorzitter van de subcommissie van de regering voor het beheer van het Covid-19-vaccin.  

Een aneurysma is een overmatige zwelling van de wand van een slagader.  De dokter gelooft niet dat het overlijden verband hield met het vaccin, aangezien een aneurysma op elk moment kon barsten en ongeveer 20 procent van de patiënten vertoonde geen symptomen voorafgaand aan de breuk.  Er is echter verder onderzoek nodig.  

Dit is het eerste overlijden dat in Thailand is gemeld sinds de vaccinatie op 28 februari begon.  Sophon voegde eraan toe dat er tot nu toe slechts twee meldingen zijn van ernstige bijwerkingen na vaccinatie in Thailand.  

In één geval ontwikkelde de patiënt urticaria na ontvangst van het vaccin.  Urticaria, ook wel netelroos genoemd, is huiduitslag die wordt veroorzaakt door een reactie op voedsel, medicijnen of andere irriterende stoffen.  “We onderzoeken beide gevallen in detail om te bepalen of de symptomen verband houden met het vaccin”, zei de arts. Kleine bijwerkingen zijn koorts, spierpijn en roodheid op de injectieplaatsen, die meestal binnen een dag of twee verdwijnen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Div. Thaise media

5 gedachten aan “Thailand meldt het eerste sterfgeval na injectie met een Covid19 vaccin”

  1. Wat een jounalistieke misser zo’n kop. Heeft dus niets te maken met een vaccinatie. Alleen met zielige soort aandacht trekkerij van jullie hang naar die aandacht. Tragisch.

  2. Geen bronvermelding.
    De non believers zullen blij zijn met dit valse oncontroleerbaar bericht.
    Wie is DIV.THAISE MEDIA, groep non believers???

  3. Deze bericht geving is dus gelijk aan dat mensen met een onderliggende ziekte aan covid overlijden, iets moet de schuld krijgen voor een mooi verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!