De rijkste man van Thailand heeft een hotel gekocht in de toeristische kustplaats Pattaya

~STADSNIEUWS~

BANGKOK / PATTAYA:- De rijkste man van Thailand, Charoen Sirivadhanabhakdi, gelooft dat het toerisme zich snel zal herstellen en blijft investeren in hotels.  Hij kocht deze maand een hotel in Pattaya via zijn Asset World Corp., de vastgoedtak van de TCC Group.  

Met de drastische terugloop van het toerisme vorig jaar als gevolg van de Covid-19 pandemie, heeft de toeristische sector in Thailand enorm geleden, met meer dan 100 hotels te koop en elke dag worden er meer eigendommen verkocht of gesloten.  Veel hotels zullen niet heropenen, zelfs niet als de grenzen weer opengaan voor buitenlandse vakantiegangers, wat gepland staat voor oktober.  

Er zijn plannen om bestaande hotels in de toeristische in en rond Pattaya om te bouwen tot klassehotels.  Asset World heeft meer dan 50 miljard baht geïnvesteerd in aankomende projecten, waarvan er drie later dit jaar zullen openen.  De bouw van de hoogste toren van Thailand is ook gepland, waarvan de bouw naar verwachting begin 2023 zal beginnen.  Asset World is van plan meer eigendommen te kopen van bedrijven in moeilijkheden. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in OostThailand
Bron: bloomberg.com

Eén gedachte over “De rijkste man van Thailand heeft een hotel gekocht in de toeristische kustplaats Pattaya”

  1. We hebben decennia lang kunnen genieten van alles erop en eraan.Alles zal nu in vogelvlucht veranderen.De wereld wordt een resort in de toekomst.Voorbestemd voor rijken.Dus eens wegdromen naar vroeger wordt de boodschap.Wanneer alles nog kon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!