Thailand maakt gebruik van Nederlandse expertise om het overstromingsprobleem in Bangkok aan te pakken

~ZICH AAN KOUD WATER BRANDEN~
(Alle mogelijke voorzorgen nemen alvorens iets te ondernemen

NEDERLAND:- Het koninkrijk Thailand heeft met Nederland een memorandum van overeenstemming ondertekend om overstromingen en waterbeheer te helpen aanpakken.

Khun Somkiat Prajamwong, de secretaris-generaal van het Office of National Water Resources, en ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden, Kees Pieter Rade, hebben het memorandum van overeenstemming van samenwerking ondertekend op het gebied van geïntegreerd waterbeheer en aanpassing aan klimaatverandering.  

Deze  samenwerking geldt voor drie jaar en wordt automatisch verlengd met vijf jaar als geen van beide partijen bezwaar maakt. 

Nederland heeft zich gespecialiseerd in overstromingspreventie en waterbeheer in stedelijke gebieden en heeft de reputatie één van de beste waterbeheersystemen ter wereld te hebben en hebben aangegeven graag kennis over waterbeheer in Thailand te willen uitwisselen

Ze zullen ook Thaise experts ondersteunen die de nationale overstromingen in 2011 hebben aangepakt, oplossingen voor overstromingsproblemen in Bangkok en omgeving zoeken en het weersvoorspellingssysteem trachten te verbeteren om nauwkeuriger te voorspellen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Eén gedachte over “Thailand maakt gebruik van Nederlandse expertise om het overstromingsprobleem in Bangkok aan te pakken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!