Dit weekend een Cars and Coffee-evenement op de Bali Hai Pier van Pattaya…de toegang is gratis!

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De kustplaats Pattaya bereidt zich voor om het komend weekend een “Cars and Coffee” -evenement op de Bali Hai Pier te organiseren, het evenement draagt de naam  “Skaters Paradise”, met alle soorten auto’s, van klassiekers, luxe auto’s, lowriders en meer, zoals het verwennen van de innerlijke mens, en natuurlijk het nieuwe skateboardgebied dat is opgezet in de buurt van de Bali Hai-pier, voorheen de thuisbasis van tourbussen die toeristen naar het eiland Koh Larn vervoerden.  Op zondag worden ook designer- en klassieke auto’s in het Beach Road-gebied tentoongesteld.

De Tourism Authority of Thailand (TAT) en de stad Pattaya houdt dit het tweedaagse evenement op 20 en 21 maart.

Op 20 maart ’s middags en’ s avonds vindt het evenement plaats op de Bali Hai Pier vanaf 16.00 uur.  tot 20:00 uur

Voor de skaters is er een hele reeks foodtrucks, vol met eten en drinken besteld om bij de Bali Hai Pier hen van een natje en droogje te voorzien.

Er zullen dit weekend op de Bali Hai Pier dan 300 auto’s te zien zijn, van alle soorten, jaren en modellen.

Toegang is gratis!

Op 21 maart ’s ochtends vanaf 6:00 uur’ s ochtends worden de auto’s vanaf Noord-Pattaya aan beide zijden van Pattaya Beach Road geparkeerd, perfect voor fotomomenten.

De bezoeker die naar dit evenement gaan, moeten gezichtsmaskers dragen met andere hygiënische metingen om te gebruiken, zoals temperatuurcontroles en hand desinfecterende middelen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: www

Eén gedachte over “Dit weekend een Cars and Coffee-evenement op de Bali Hai Pier van Pattaya…de toegang is gratis!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!