Thailand lanceert een nieuwe registratie website voor Covid19 vaccinaties voor expats geopend.

BANGKOK:- Het Thaise ministerie van Buitenlandse Zaken heeft laten weten dat zij een nieuwe vaccinregistratie website voor buitenlanders hebben gelanceerd.

Dit nadat de oude Inter-vaccin website datalekken, sitecrashes en storingen vertoonde.

De nieuwe website zal vandaag om 11:00 uur gelanceerd worden en buitenlanders in staat stellen zich te registreren voor een vaccinafspraak is ontwikkeld in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, het Department of Disease Control en verschillende afdelingen van consulaire zaken.

Buitenlandse inwoners van Thailand kunnen zich nu inschrijven voor de eerste dosis van de Covid-19 vaccinatie via https://expatvac.consular.go.th.

Het ministerie van Consulaire Zaken maakte tevens bekend dat de gegevens van buitenlandse inwoners tussen 60 en 74 jaar die zich hadden aangemeld voor een vaccinprik via https://forms.gle/ULAqvx8eiDoX3v5Q9 naar de nieuwe WEBSITE zullen worden overgebracht.

Olleke Bolleke in Thailand

2 gedachten aan “Thailand lanceert een nieuwe registratie website voor Covid19 vaccinaties voor expats geopend.”

  1. Ik ben bang dat je gelijk heb, alles staat en valt met goede beveiligingsprogramma’s. Maar we zullen het zien.Wat jammer is ? Is de onduidelijkheid in het vactineren en dat phizer nog steeds niet verkregen kan worden.Het verhaal gaat dat Bangkok Hospital vactinaties verstrkt met phizer en weer een andere spreek dat tegen. Dus helaas een grote onduidelijkheid. Heel jammer.Sta geregistreed bij het Bangkok Hospitaal maar kan vermoedelijk pas eind dit jaar of volgend jaar in aanmerking komen voor vactinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!