Thailand lanceert campagne om minder bekende reisbestemmingen te promoten

BANGKOK:- De toeristische autoriteit van Thailand, het TAT, heeft een nieuwe campagne gelanceerd met de titel “Amazing Secondary Cities, Must Visit, Must Love” om minder bekende reisbestemmingen in het land financieel te ondersteunen. 

De focus van de campagne is om lokale tradities en cultureel erfgoed onder de aandacht te brengen door middel van verhalen om boeiende reiservaringen te bieden die de identiteit en unieke kenmerken van elke regio benadrukken.

De TAT heeft tot doel de toeristische activiteiten te diversifiëren en de geschatte inkomsten uit toerisme van 2,38 biljoen baht dit jaar te spreiden. De campagne benadrukt het concept van het verkennen van secundaire steden en dorpen, wat een nieuwe en interessante dimensie voor toeristen biedt door verschillende reiservaringen die van elkaar verschillen onder de aandacht te brengen. Deze ervaringen omvatten de natuurlijke schoonheid, het culturele erfgoed en de fascinerende attracties die de 55 bestemmingen te bieden hebben.

De van het TAT, Khun Yuthasak Supasorn zei dat de campagne zal helpen de inkomsten uit toeristische activiteiten, die gewoonlijk in de grote steden en resorts ontstaan, te verdelen over de 55 secundaire toeristische bestemmingen in het hele land, waardoor de toeristenindustrie die zwaar werd getroffen door de Covid19 pandemie zal worden hersteld.

Daarnaast werkt TAT samen met reismedia om reisroutes aan te bieden, waardoor Thaise toeristen in grote steden worden aangemoedigd om in 2023 secundaire steden te bezoeken. Deze campagne promoot niet alleen minder bekende bestemmingen, maar biedt toeristen ook een unieke en diverse reiservaring en ondersteunt tegelijkertijd het herstel van de toeristenindustrie. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!