Er zingen geruchten rond, dat de Thaise kiescommissie de verkiezingen wil annuleren 

BANGKOK:- Veel politieke insiders beweren dat de Thaise kiescommissie de aanstaande verkiezingen probeert te annuleren door onregelmatigheden te begaan om de huidige regering aan de macht te houden. Geruchten binnen het oppositiekamp zijn de afgelopen dagen geïntensiveerd, waarbij veel kandidaten publiekelijk en privé wezen op de mislukte vervroegde stemmingen van afgelopen zondag en gepubliceerde onregelmatigheden.

Mochten de verkiezingen wegens onregelmatigheden ongeldig worden verklaard, dan zou de huidige regering in functie blijven tot er nieuwe verkiezingen worden gehouden – een proces dat weken, zo niet maanden kan duren.

“Ze zullen elke truc gebruiken die ze kunnen bedenken om aan de macht te blijven, hoe stoutmoedig of dom hij ook mag overkomen op het publiek”

Ze zijn zo wanhopig’, zei een Pheu Thai-kandidaat, die weigerde genoemd te worden vanwege de gevoeligheid van de kwestie.

Zowel de Palang Pracharath van Prawit Wongsuwan als de Ruam Thai Sang Chart van Prayut Chan-ocha kwamen de afgelopen weken slecht uit de bus. “Ze weten dat mensen ze niet willen, dus moeten ze vuile trucjes uithalen”, zo verklaarde de PT-parlementskandidaat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: thaienquirer.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!