Thailand heeft er een nieuwe attractie bij, surfen bij het genieten van barbecue dinertje in Nonthaburi

NONTHABURI:- Dit weekend werden er een aantal foto’s op het internet geplaatst, die ik u niet wil onthouden. Op de foto’s is te zien hoe de gasten hun stoel surfen terwijl het genieten van hun “Moo Ka Cha” etentje. Ondanks de ellende waren er toch tientallen gasten die naar het ondergelopen restaurant Tha Nam Nont in Nonthaburi gingen om daar van hun Thaise barbecue te genieten.

Het restaurant bevindt zich aan de oever van de Chao Phraya-rivier in Nonthaburi.  Veel klanten kwamen voor Thaise barbecue en andere gerechten.  Het meest spectaculaire was echter dat gasten op het water moesten zitten.

Maar de gasten moesten wel op hun stoel gaan staan ​​als er een boot langs het restaurant voer, dat een golfslag veroorzaakte, maar over het algemeen kon men achterover leunen om te smikkelen van dat de tafel sierde.

De restaurantmanager zei dat hun menukaart viraal ging nadat het restaurant door de overstroming werd getroffen, desondanks lieten de gasten zich niet weerhouden omdat het voor hen een geweldige kans was om in een spannende en huiveringwekkende sfeer het nodige naar binnen te werken.

De meeste gasten wilden het gewoon proberen en vonden het grappig.  Ondertussen maakten sommige internetters zich zorgen over de veiligheid van klanten, dat is Thailand ook eigen……..je zorgen maken over je medemens😅.

Olleke Bolleke in Centraal Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!