Het noordelijke gelegen Chiang Mai accepteert ook in november buitenlandse toeristen

THAILAND:- Chiang Mai heeft aangekondigd bereid te zijn bezoekers te verwelkomen om de economie van de stad te stimuleren en zal vanaf 1 november voor buitenlandse toeristen accepteren.

Khun Rattaphol Naradisorn, de plv. gouverneur van Chiang Mai, onthulde dat de provincie Chiang Mai klaar is om veel toeristen te ontvangen, de accommodaties, de toeristische attracties en de veiligheid van de volksgezondheid zijn allemaal tot in de puntjes geregeld.

Het Comité voor overdraagbare ziekten van Chiang Mai heeft op 1 september een bericht uitgegeven waarin staat dat mensen die uit zeer beperkte gebieden komen, niet op het Covid19  virus getest mogen worden.

Mensen die minder dan 3 maanden hersteld zijn van Covid19 virus, moeten uiterlijk 72 uur voor aankomst in Chiang Mai een medisch attest overleggen of een Antigen Test Kit (ATK) resultaat hebben gehad van een medische instelling.  Volledig gevaccineerde toeristen mogen de 14 dagen quarantaine overslaan.

Na een ontmoeting met TAT heeft Chiang Mai richtlijnen om het gebied eerst in 4 pilot-districten te openen, namelijk het hoofddistrict, Mae Rim District, Mae Taeng District, Doi Tao District.

Thaise reizigers mogen vanaf 1 oktober alle delen van de provincie betreden.  Na het waarborgen van de gezondheidsveiligheid, accepteert de provincie vanaf 1 november gevaccineerde buitenlandse toeristen in de pilotdistricten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!