Thailand ervaart vele overstromingen, de lijkkisten drijven door de straten van Bangkok

BANGKOK:- De Inwoners van Saphan Mai werden deze week begroet door de surrealistische aanblik van een doodskist die door hun buurt dreef terwijl het met bakken uit de hemel komende regenwater de districten van Bangkok.

Gelukkig bleek bij nader onderzoek dat de kist leeg was. Een videoclip van de kist die naar beneden drijft, overstroomde Soi Phaholyothin 54 in het noorden van Bangkok is viraal gegaan op Thaise sociale media. 

Het ongebruikte begrafenisartikel werd uiteindelijk teruggevoerd naar de nabijgelegen Saphan Mai-vestiging van Burapha Coffins. De winkeleigenaar, die niet wilde worden geïdentificeerd, zei gisteren dat zijn buurt werd getroffen door plotselinge overstromingen na enkele uren van zware regenval op donderdag.

Toen het water snel steeg, haastten zijn medewerkers zich om de voorraad uit de winkel naar boven te verplaatsen. Maar ze waren te laat om twee doodskisten te redden, die uit de winkel de straat uitdreven. 

De kisten  werden uiteindelijk teruggevonden, maar niet voordat iemand een video van de drijvende kist nam en deze op de Facebook-pagina van Saphan Mai plaatste. De winkeleigenaar zei dat mensen in zijn buurt bekend waren met zijn bedrijf, dus ze hadden waarschijnlijk wel door dat de verdwaalde doodskisten uit zijn winkel kwamen. “Maar ik was bang dat als de doodskisten uit de buurt zouden komen drijven, ze mensen bang zouden maken, vooral ’s nachts”, zo voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 

Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Div. Thaise media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!