Apérotime op parking Casa geannuleerd door weersverwachtingen maar de Thaise Feesten gaan door!

ITEGEM:- Het gratis afterwork event Apérotime zou gisteravond  (vrijdag) vanaf 18u neerstrijken op de parking van Casa in Itegem (Heist-op-den-Berg), maar door de slechte weersverwachtingen moest het feestje geannuleerd worden. De voor vandaag en morgen geplande Thaise feesten gaan wel gewoon door.

Met hun after work feestje doen de organisatoren van Apérotime tal van locaties aan. Aan het einde van de rit zouden ze tijdens het zomerseizoen zestien edities achter die kiezen hebben gehad, maar in Itegem gaat het feestje niet door.

“Jullie comfort is voor ons uiterst belangrijk”, melden de initiatiefnemers. “Met de huidige weersvoorspelling kunnen we onze standaardnorm niet garanderen. Met ontzettend veel tegenzin zijn we dan ook genoodzaakt deze editie te annuleren.” De seizoensafsluiter staat gepland op vrijdag 16 september op de Grote Markt in Herentals.

De Thaise Feesten die op zaterdag en zondag op de Itegemse Casa-parking gepland zijn, gaan wel door. Vanaf 11u kan je er terecht op een Thaise markt met meer dan vijfentwintig verschillende standjes. Je vindt er onder meer typische streetfood terug en je kunt er terecht voor massages. Er komt ook een liveband langs. Om 21u begint een disco afterparty.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Archiefbeeld  

Content: Kristof Van Rompaey
Bron: gva.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!