7 kinderen gewond tijdens excursie wanneer hun schoolbus in  Oost-Thailand kantelt

CHANTABURI:- Zeven kinderen raakten tijdens een schoolreisje lichtgewond toen hun bus, met 42 studenten aan boord, door een onvolkomen manoeuvre van de buschauffeur in de provincie Chanthaburi kantelde.

De politie werd gistermorgen om 5 uur in de ochtend geïnformeerd over het ongeval in het district Makham in de provincie. De politie vond een blauwe dubbeldekkerbus op de weg, terwijl leraren en ouders huilende leerlingen kalmeerden. 

De gewonde studenten werden naar het Makham Hospital gebracht. De politie ontdekte dat vier bussen van de Nong Salut-school in het district Makham op weg waren voor één dagje uit naar de tropische tuin Nong Nooch in Pattaya, in de provincie Chonburi. 

Uit het eerste onderzoek bleek dat een kapotte sleepverbinding de eerste bus uit de hand deed slaan en kantelen, terwijl de achterliggende bussen een ongeluk vermeden door te stoppen of naar de zijkant uit te wijken.

De oudere leerlingen, chauffeurs en docenten hielpen de jonge leerlingen uit de bus. Het schoolreisje werd geannuleerd en de ouders brachten hun kinderen onmiddellijk na het ongeval terug naar school. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!