Het aantal dodelijke slachtoffers van de Mountain B- nachtclubbrand in Sattahip verder gestegen tot 18

CHONBURI:- Het dodental van de brand in Mountain B- nachtclub in het Sattahip is gestegen tot 18, nadat gisteravond nog een zwaargewond slachtoffer werd doodverklaard.

De 17-jarige Siriwan Wongsuk alias “Mind” uit het district Sattahip, bezweek om 21.14 uur aan haar verwondingen in het universitair ziekenhuis van Thammasat in de provincie Pathum Thani.

Haar oudere zus Sawaros Wongsuk, 27 jaar, zei dat Siriwan twee dagen na de brand  naar het ziekenhuis was overgebracht. Haar jongere zus lag aan de beademing en reageerde vrijdag niet op de behandeling. Siriwan is afgelopen nacht vredig overleden, zo vertelde khun Sawaros. 

De tiener was op 5 augustus met twee andere vrienden naar Mountain B- nachtclub gegaan. Één van haar vrienden, de 18-jarige Phromporn Phoolsawat, stierf in de uitgebrande pub. 

KhunSiriwan liep ernstige verwondingen op een andere 18-jarige vriend, slaagde erin te ontsnappen aan het vuur, volgens khun Sawaros. De familie zou Sriwans lichaam brengen voor begrafenisrituelen in Wat Ransisunthorn in Sattahip.

Nu liggen er nog 28 gewonden in de ziekenhuizen, van wie 11 ernstig gewond zijn met uitgebreide brandwonden en afhankelijk zijn van ventilatoren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!