Thailand bereidt zich voor om tijdens dit koude seizoen de bosbranden en de smog aan te pakken

THAILAND:- Aangezien sommige delen van het land nu koud weer beginnen te ervaren, werd is het leger ook gevraagd om voorbereidingen te treffen en samen te werken met volksgezondheidseenheden om besmettelijke ziekten in het land te verminderen die zich in het koude seizoen zullen verspreiden.

De premier heeft het leger de opdracht gegeven om door te gaan met het helpen van mensen die getroffen zijn door overstromingen en om bij te dragen aan het verminderen van de problemen van bosbranden, rooknevel en deeltjes in de lucht tijdens het koude seizoen.

Tijdens een vergadering van de Defensieraad herhaalde premier Prayut Chan-o-cha zijn oproep aan het rampenopvangcentrum van het ministerie van Defensie, het rampenopvangcentrum van het Hoofdkwartier van de Koninklijke Thaise Strijdkrachten en militaire eenheden om slachtoffers van overstromingen en stormen te helpen  die leden onder de recente zware regenval en stormvloeden.  

Voor provincies waar de overstromingen zijn opgeheven en hersteloperaties aan de gang zijn, heeft de premier militaire eenheden gevraagd om het werk te coördineren met relevante instanties om reparaties aan beschadigde huizen, voertuigen, elektrische apparaten en landbouwmachines uit te voeren.

Wat betreft bosbranden, smog en PM2.5-stof in de lucht, vroeg Prayut militaire eenheden om hun personeel en uitrusting klaar te maken om deze problemen aan te pakken en om hun inspanningen te bundelen met de relevante openbare instanties in elke plaats.  Aangezien sommige delen van het land nu koud weer beginnen te ervaren, werd de strijdkrachten door de premier ook verteld om voorbereidingen te treffen op dit front en ook samen te werken met volksgezondheidseenheden in elke plaats om besmettelijke ziekten te verminderen die zich in de  koud seizoen.  

De strijdkrachten kregen ook te horen dat ze voorbereidingen moesten treffen om kleding en dekens uit te delen aan mensen die getroffen zijn door koud weer.  

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!