De burgemeester van Pattaya onthult het conceptontwerp voor de vernieuwde en overdekte Bali Hai Pier

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya, khun Poramese Ngampiches onthulde gisteren concept tekening voor een vernieuwde en overdekte Bali Hai Pier. De behoefte aan verbetering is al geruime tijd onderwerp van discussie, met talloze klachten van toeristen, zowel lokaal als nationaal, over het gebrek aan schaduw en bescherming tegen regen op de pier.  De reizigers moeten de pier gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende eilanden rond Pattaya.

In het verleden werd op de pier tijdelijk onderdak geboden, maar dat bestond in wezen uit een tentje bij de ingang van de pier. Deze oplossing was zwaar onvoldoende om de duizenden dagelijkse bezoekers te huisvesten die op de pier op hun boten en veerboten zouden wachten.

Echter de burgemeester heeft geen duidelijk tijdschema bekendgemaakt voor de uitvoering en bouw van het project. Het conceptontwerp is nu enkel beschikbaar voor het publiek om te bekijken. De afbeeldingen geven een idee van hoe de verbeterde pier eruit zou kunnen zien, zo uw nieuwsbeer te vertellen.

Al met al, deze verbeteringen zijn gericht op het verbeteren van de algehele ervaring voor toeristen die het gebied bezoeken, en zorgen voor hun comfort en gemak tijdens het wachten op hun vervoer naar nabijgelegen eilanden.

Pattaya, een van de meest populaire kustbestemmingen van Thailand, verwelkomt talloze reizigers die graag de schoonheid en de naburige eilanden willen verkennen. Dit project zal, indien succesvol uitgevoerd, niet alleen het aanhoudende probleem van onvoldoende beschutting op de pier aanpakken, maar ook bijdragen aan de algehele aantrekkingskracht van de stad en haar imago bij toeristen.

Vorige week schreef Olleke Bolleke dat de stad Pattaya 30 miljoen baht wilde uittrekken voor de reparatie en upgrade van de populaire Bali Hai-pier. De geschatte kosten voor de noodzakelijke reparaties en upgrades bedragen 30 miljoen baht. 

Burgemeester Poramet verklaarde in dat artikel dat het stadsbestuur zou worden verzocht om extra middelen toe te wijzen om het verschil in kosten te dekken. De geplande verbeteringen zijn cruciaal voor het verbeteren van de algehele ervaring en tevredenheid van toeristen, die aanzienlijk bijdragen aan de lokale economie.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!