Terminal 21 Pattaya biedt gratis ruimte aan voor skateboarders

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Het winkelcentrum Terminal 21 Pattaya biedt dagelijks een gratis en veilige ruimte voor skateboardliefhebbers.

Het winkelcentrum heeft sinds 16 februari voor het eerst de vrije ruimte in de buurt van het vliegtuiggedeelte geopend. De ruimte wordt veel gebruikt door tieners maar er zijn ook oudere mensen gezien die skateboarden, inline skaten of andere straatsporten uitoefenen. Op de eerste dag deden er veel mensen mee aan de activiteiten.

Mevrouw Hatairat Poeket, de directeur van het winkelcentrum fertelde, “we hadden nog steeds veel ruimte in dit gebied rond het vliegtuig en met de weinige toeristen en het minder drukke verkeer, wilden een manier vinden om de ruimte goed benutten en hiermee de lokale gemeenschap te helpen”.

“Atleten en jongeren kunnen dagelijks van 16:00 tot 21:00 uur gratis gebruik maken van de ruimte om te oefenen, skaten of sporten in het gebied.”

“Skateboarden wordt steeds populairder in Thailand en is een populair tijdverdrijf geworden voor jongeren, maar ook voor sommige volwassenen. Er is momenteel echter beperkte ruimte beschikbaar hiervoor in Pattaya waar mensen veilig kunnen skaten en zich welkom voelen.

Door deze zone te bieden en degene geinteresseerd in de sport welkom heten, dat we iets bijdragen aan de lokale gemeenschap”, verklaarde Hatairat.

Hatairat voegde eraan toe dat in het winkelcentrum te allen tijde medici in dienst zijn om te helpen bij eventuele blessures. Het winkelcentrum onderzoekt of er mogelijkheid is om bepaalde aanpassingen te maken zoals het aanbrengen van kleine opritten in het gebied.

Eerdere plannen voor een skatepark in de buurt van Bali Hai in de afgelopen jaren zijn mislukt vanwege de Covid-19 pandemie en andere belemmeringen. Jongeren maken nu vaak gebruik van de voormalige parkeerplaats voor tourbussen om daar te skaten, die nu toch grotendeels leeg zijn. Dit gebied wordt echter niet bewaakt en is niet zo goed verlicht als het nieuwe gebied bij Terminal 21.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Pattaya News

Eén gedachte over “Terminal 21 Pattaya biedt gratis ruimte aan voor skateboarders”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!