Aan de Thappraya Road in Jomtien is het feeëriek mierzoet dorpje “White & Yolk” verrezen

~STADSNIEUWS~

JOMTIEN:- Op een steenworp vanwaar uw Nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand resideert, is een gebouwtje langs de weg gezet in de vorm van een cupcake met daarop een levensgrote aardbei.  

Nieuwsgierig zoals uw beer is, besloot hij daar eens een kijkje te nemen, ondanks dat de Fairy Sweet Village nog in een openingsfase verkeerd, naar dat kon Olleke Bolleke niet deren want de geuren van allerlei lekkernijen deden hem zijn neus achterna gaan. 

Het “White & Yolk” dorpje is een plek waar de kinderen zeker dol op zullen zijn, want er zijn veel soorten snoep om uit te kiezen, bovenop de fotomomenten van het kleine suikerachtige dorp.

The Fairy Sweet Village is eigendom van en wordt beheerd door dezelfde mensen in het aan de straatkant staand restaurant waar voorheen The Wooden Box gevestigd was.  

Uw nieuwsbeer is zich niet te buiten gegaan aan wat het restaurant allemaal te bieden heeft, maar de saladebar die daar stond, was voor Olleke Bolleke de reden om iets over dit mierzoete dorpje te gaan schrijven. 

Dat gezegd hebbende, het lijkt mij een zeer eersteklas saladebar te zijn, dus het lijkt een goede plek voor de gezondheidsbewuste mensen van Pattaya.

Het enige probleem wat uw nieuwsbeer met het Fairy Village heeft is dat de Thaise mensen 100 baht aan drankjes of desserts moeten kopen om het park te mogen betreden en dat buitenlanders 200 baht moeten betalen. Afgezien van de dubbele prijsstelling, was het een erg leuke plek.  De desserts waren fantasie en kleurrijk en er werd echte chocolade gebruikt.

Reden voor uw nieuwsbeer om hier vol gas aan voorbij te knorren.

Al met al zal het een heel leuke kleine aanwinst voor Pattaya, zeker voor kinderen.  Misschien, heel misschien als uw nieuwsbeer een gezonde dag heeft, zal hij in komende weken de saladebar White & Yolk eens proberen.

Het personeel van Fairy Sweet Village was zeer behulpzaam en vriendelijk met een glimlach rondom, hoewel er niet veel gasten waren.  Misschien omdat niet genoeg mensen zich ervan bewust zijn dat het bestaat. 

Het banket is niet echt duur, een gebakje 100 baht en de cheesecake was 125 baht.  Dus wat let u?

Olleke Bolleke in Pattaya

2 gedachten aan “Aan de Thappraya Road in Jomtien is het feeëriek mierzoet dorpje “White & Yolk” verrezen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!