Telefoon van een kapster in Jomtien door een gauwdief gestolen, zij smeekt haar baas, een voormalig loco-burgemeester om haar te helpen

PATTAYA/JOMTIEN:- Een kapster uit Pattaya liet in een onbewaakt moment haar iPhone 6 uit kapsalon stelen en smeekte haar baas, een voormalig loco-burgemeester van Pattaya, om te helpen.

Khun Pattana Boonsawad, voormalig loco-burgemeester van Pattaya, vergezelde op gisteren zijn 31-jarige werkneemster khun Sunisa Lawang, die in een kapsalon in Soi Jomtien 6 werkt, om bij de politie van Pattaya aangifte te doen van de gestolen iPhone 6 van zijn werknemer.

Khun Sunisa vertelde tegen de politie van Pattaya dat ze haar telefoon op de tafel in haar kapperszaak had laten liggen en naar buiten ging om wat eten te kopen, heeft een dief haar iPhone weten te stelen. Khun Sunisa bekeek vervolgens de beveiligingscamera en zag een man gekleed in een wit overhemd, een zwarte jas, een witte hoed en een zwarte broek haar winkel binnensluipen en haar telefoon wegnemen.

De voormalig loco-burgemeester Pattana zei dat khun Sunisa voor hem werkte en een goede werknemer was, dus hij had medelijden en wilde haar helpen. Na enig zeuren accepteerde de politie van Pattaya dit akkefietje en hebben een onderzoek ingesteld, met de belofte dat ze de dader zo snel mogelijk zouden pakken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!