“Geestelijke entiteit’ leidt vrouw naar een lijk in centraal Thailand

SAMUT PRAKAN:- Een oudere vrouw ontdekte gisteren een lijk in een sloppenwijk in de provincie Samut Prakan in centraal Thailand.  Ze beweert dat een geest haar naar het dode lichaam heeft gebracht.

Om 13.30 uur kregen agenten van het politiebureau van Phra Samut Chedi te horen dat een dode man in een geïmproviseerd huis in Soi Choi Peng in het district Nai Klong Bang Pla Kot was gevonden. Politieagenten en reddingswerkers van de Por Teck Tung Foundation kwamen ter plaatse.

In het huis, gemaakt van metalen platen, vond de politie het lichaam van de 60-jarige Wongsin Phodam alias “Ho-wang” liggend op zijn bed.  De politie ziet zijn dood niet als verdacht omdat er geen wonden op het lichaam van Wongslip zijn gevonden.  De politie schatte dat hij ongeveer drie dagen eerder was overleden.

De 67-jarige buurvrouw van Ho-wang, Chan Sribua, ontdekte zijn lichaam.  Khun Chan legde uit dat ze net klaar was met het zorgen voor haar kleinkinderen en in slaap viel toen ze een mannenstem in haar oor hoorde zeggen: “Ho-wang is dood, Ho-wang is dood, Ho-wang is dood”.

Khun Chan zei dat ze opstond en douchte en haar partner vroeg om bij Ho-wang te gaan kijken, maar hij was te bang.  Dus ging Chan zelf naar het huis van Ho-wang.  Chan vond Ho-wang levenloos op zijn bed liggen.  Chan zei dat ze zijn benen schudde om er zeker van te zijn en ontdekte dat hij hemelen was, dus belde ze de politie.

Khun Chan vertelde de politie dat Ho-wang alleen woonde en werkte in een fabriek in het Phra Samut Chedi-gebied.  Chan zei dat Ho-wang een alcoholist was en elke dag zwaar dronk.  Omdat ze zijn buurman was, bezorgde Chan hem vaak eten en water, zei ze.  De laatste keer dat Chan Ho-wang had gezien was op zaterdag 20 augustus.

Het lichaam van Ho-wang is naar het Forensic Institute of Medicine gebracht voor autopsie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Centraal- Thailand 
Bron: Sanook News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!