Telecommunicatiebedrijven creëren internet in Thaise veld ziekenhuizen

~HET ZIT IN DE PIJPLIJN~
(Er wordt aan gewerkt)

BANGKOK:- De National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC) en het Ministerie van Digitale Economie en Maatschappij (DES) hebben telecommunicatieproviders opdracht gegeven om een ​​internetsignaal beschikbaar te maken voor mensen die vanuit huis werken of zijn opgenomen in landelijke veldhospitalen.

Volgens de directeur van het NBTC, khun Trairat Viriyasirikul, is de providers gevraagd om voertuigen te gebruiken voor netwerkuitbreiding voor hun mobiele communicatie en internetdiensten.  Communicatie is uiterst belangrijk tijdens een crisis en operators moeten ervoor zorgen dat de netwerken continu beschikbaar zijn.  

Khun Wasit Wattanasap, de senior vice-president van Advanced Info Service (AIS), de grootste telecommunicatieoperator van het land, maakte bekend dat AIS-engineeringteams al mobiele netwerken bij een veldhospitaal in Bangkok te weten, het Erawan 1 Hospital hebben geïnstalleerd.

AIS heeft ook supersnel internet geïnstalleerd in de Bangkok Arena, dat is omgebouwd tot het Erawan-2 Field Hospital.  Prathet Tankuranun, technisch directeur van Total Access Communication (DTAC), de op twee na grootste gsm-operator, kondigde aan dat zijn bedrijf een snelle-responsteam heeft opgezet om supersnel internet binnen 24 uur te kunnen leveren.  Het team richt zich alleen op de lokale ziekenhuizen.  

Een andere telecomoperator, True Corporation, zei dat het technische teams met voertuigen uitgerust met mobiele en wifi-netwerksystemen naar veldhospitalen in Chiang Mai heeft gestuurd.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!