Tegen het einde van het jaar zullen er 32,5 miljoen doses Pfizer-vaccins in Thailand zijn

BANGKOK:- De minster van gezondheid, Khun Anutin Charnvirakul, heeft weer eens aan de bel getrokken, dit keer met de mededeling dat Thailand in het vierde kwartaal van dit jaar 32,5 miljoen doses van het Pfizer vaccin zal ontvangen.

Het ministerie heeft een bestelling geplaatst voor 20 miljoen doses van Pfizer als onderdeel van zijn inkoopplan voor vaccins.  Daarnaast bood Pfizer aan om dit jaar nog eens 10 miljoen doses naar Thailand te sturen.  

“Tel de 2,5 miljoen doses die door de VS zijn gedoneerd – waarvan er al 1,5 miljoen zijn afgeleverd – brengt het totale aantal Pfizer-vaccins op 32,5 miljoen doses,” aldus Khun Anutin.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock

Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Thaiger

Eén gedachte over “Tegen het einde van het jaar zullen er 32,5 miljoen doses Pfizer-vaccins in Thailand zijn”

  1. Op de eerste plaats heel fijn dat er eind van dit jaar 32,5 miljoen doses zullen zijn. Maar het is nu half ugustus en dat betekent dat we voorlopig in de kouw staan. En zeker de mensen boven de 65 jaar die broodnodige phizer vactinaties niet kunnen bekomen.Is er volgens mij toch iets heel fout gegaan.Of zie ik dat verkeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!