Taxichauffeur in Thailand gaat er vandoor met geldbloemen boeket ter waarde van 50.000 Baht

SAMUT PRAKAN:- Een vrouw wilde haar vriend wilde verrassen en liet een boeket van bankbiljetten ter waarde van ongeveer 50.000 baht als cadeau bij zijn afstuderen bezorgen, maar de taxichauffeur die de bezorging deed, hij verdween met het geld in het niets.

Khun Sunitra Boonyaem wendde zich tot de populaire Facebook-pagina Sai Mai Tong Rot (Sai ​​Mai Must Survive) voor hulp en schreef dat ze voor maandagmorgen het exclusieve “geldbloemen boeket” besteld om aan haar haar vriend te geven bij zijn afstuderen aan de universiteit.

Khun Sunitra had 53.550 baht overgemaakt naar de bloemenwinkel voor de aankoop van een boeket gemaakt van bankbiljetten. De bezorging was gepland op 20 februari om 8.30 uur. Die dag meldde de bloemenwinkel haar dat een taxichauffeur het geldboeket al had opgehaald voor bezorging op haar adres.

De bloemenwinkel stuurde een link met de bezorgroute online. Toen de vrouw controleerde, zag ze dat de taxi de route aflegde. Toen het haar huis naderde, veranderde de status in tonen dat de levering al had plaatsgevonden. 

Omdat het niet was aangekomen, schrok ze begrijpelijkerwijs en belde meteen de taxichauffeur om te vragen waar het boeket was. De chauffeur zei dat iemand hem al had opgehaald. Ze vroeg hem om haar een foto te laten zien als bewijs van levering, maar hij zei dat hij geen foto’s had gemaakt.

Volgens Khun Sunitra heeft de taxichauffeur vervolgens het telefoongesprek afgebroken en diende vervolgens een klacht in bij de politie van Bang Sao Thong. 

Tot op heden is geen vooruitgang in de zaak, dus wendde ze zich tot de Sai Mai Tong Rot Facebook-pagina voor hulp. 

Haar vriend, wiens naam niet bekend is gemaakt, zei dat hij niet wist dat zijn vriendin van plan was hem het geldboeket te geven als verrassing bij zijn afstuderen. Hij had ook een verrassing voor haar gepland: haar ten huwelijk vragen. Maar toen hij haar ten huwelijk vroeg, zag hij de tranen over haar wangen rollen. Eerst dacht hij dat ze te blij was om te praten. Ze legde toen uit over het geldboeket – en dat het samen met de taxichauffeur in het niets was verdwenen.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!