Dronken Koreaanse man door Thaise man in een kruidenierswinkel in Pattaya neergeschoten omdat hij te luidruchtig was

PATTAYA:- Een dronken Koreaanse man werd door een locale man in een kruidenierswinkel in Pattaya neergeschoten omdat hij te luidruchtig zou zijn. Volgens getuigen maakte de Koreaan, Namil Kim, vanochtend vroeg veel overlast en verloor de Thaise klant daardoor zijn geduld.  De schutter trok zijn pistool en loste twee schoten, één raakte de naar verluidt irritante Koreaan in het been en het tweede schot raakte een passerende motorrijder in het been.

Het drama speelde zich af rond 4 uur ’s ochtends in Saep Sadung Lin, een winkel die voedsel uit het noordoosten aan Pattaya Sai 3 Road in de wijkgemeente Nongprue verkoopt.

Politie en reddingswerkers werden ter plaatse geroepen en meldden dat een 47-jarige Koreaan in het rechterbeen was geschoten.  Er werd onthuld dat Kim een ​​cannabiswinkel runt, THC Trade Herbs & Cannabis, vlakbij de levensmiddelenwinkel.

Een Thaise man die langs de winkel liep, Tanawat Saisalee, werd in het linkerbeen geschoten, de politie vond twee gebruikte 9 mm-patroonhulzen ter plekke.

Volgens een getuige leek de Koreaanse man dronken te zijn en schreeuwde hij luid, wat voor opschudding zorgde.  Een andere persoon die dichtbij zat, raakte geïrriteerd, trok een vuurwapen en loste twee schoten.

Een van de kogels trof de Koreaan in het been, terwijl de andere de 25-jarige Tanawat trof, die op zijn motorfiets van zijn werk naar huis reed en toevallig voor de winkel passeerde, de schutter vluchtte daarna weg.

De hoofdcommissaris van Pattaya, kolonel Thanapong Pothi, vertelde tegen de pers dat het schietpartij was opgenomen door de beveiligingscamera van de winkel en dat agenten op zoek waren naar de schutter.

Dit is de tweede schietpartij in Pattaya in twee maanden tijd, In januari schoot de neef van een voormalige loco-burgemeester van Pattaya een Britse man neer bij een verkeersongeval.

De 32-jarige man, alleen geïdentificeerd met zijn voornaam Apichat, schoot de 71-jarige Neil Roger neer nadat de motorrijder toeterde. Roger, een Britse ingenieur, stierf als gevolg van de schietpartij. Khun Apichat gaf zich later over aan de politie.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!