TAT Thailand heeft er alle vertrouwen in dat het land dit jaar 10 miljoen buitenlandse toeristen ontvangt

THAILAND:- De toeristische autoriteit van Thailand, het TAT, heeft er vertrouwen in dat het aantal buitenlandse toeristen dit jaar de 10 miljoen kan bereiken, waardoor de toeristeninkomsten van het land kunnen stijgen tot 1,2 biljoen baht.

De gouverneur van het TAT, Khun  Yuthasak Supasorn verklaarde dat er in de eerste helft van het jaar 2,12 miljoen toeristen naar Thailand kwamen en dat er in de tweede helft nog eens 7,5 miljoen werden verwacht. Begin deze maand zijn er alleen al meer dan 4 miljoen toeristen in Thailand aangekomen.

In totaal verwachtte de TAT dit jaar ten minste 9,62 miljoen bezoekers, hoewel ze er zeker van was dat het aantal 10 miljoen zou kunnen bereiken, aldus de gouverneur.

Het TAT werkt samen met particuliere bedrijven om het toerisme en de economie van Thailand te stimuleren.  Het heeft een campagne gelanceerd met de naam “The Great Collaboration for Thailand’s Tourism Ecosystem” met Central Pattana, de toonaangevende ontwikkelings- en investeringsmaatschappij voor winkelvastgoed van het land.

Khun Nattakit Tangpoonsinthana, de directeur van Central Pattana, zei dat de winkelcentra van het bedrijf in grote toeristische steden in het hele land een terugkeer in “toeristenverkeer” van bijna 100 procent hebben gezien.

“We zijn ervan overtuigd dat het totale aantal toeristen dit jaar de 10 miljoen zal bereiken, zoals de TAT heeft voorspeld”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!