De eerste etage van politiebureau Hua Mark in Bangkok, gelukkig vielen er geen gewonden

BANGKOK:- Het werk van een politieagent is op zich al zwaar genoeg zonder op te staan, zo ontdekten agenten deze week op het politiebureau Hua Mark in Bangkok.

Afgelopen woensdag stortte de eerste verdieping van het 55 jaar oude van politiebureau Hua Mark aan Ramkamhaeng Road in de wijk Bang Kapi in, gelukkig vielen er geen gewonden.

Om 11.00 uur begaf de vloer van de eerste verdieping het, deze etage wordt gebruikt door officieren van het politiebureau van Hua Mark en Hua Mark Fire and Rescue.  De plek bevindt zich in het verkeers- en ongevallenpreventiecentrum.

De vloer zakte ongeveer 50 centimeter over een oppervlakte van 50 vierkante meter naar beneden, maar dat was niet alles.  Het trottoir en de weg buiten het gebouw voor het politiebureau begaven het eveneens en brokkelden af ​​en ook een uitkijktoren van 15 meter stortte elkaar 

De hoofdcommissaris van het politiebureau, kolonel Settaphan Sisakorn, heeft gisteren de media laten weten dat er een nieuw gebouw, een politieslaapzaal en een parkeerplaats in aanbouw zijn, en denkt dat de schade waarschijnlijk te wijten is aan de nieuwe bouwwerkzaamheden.

De directeur van Hua Mark Fire and Rescue, Satjaporn Yuwattana, gelooft dat de bouw van een nieuw gebouw achter het oude en het Skytrain-station aan Ramkamhang Road de vloeren en de uitkijktoren zou kunnen hebben doen instorten.

De Thaise media berichtten dat het gebouw in 1966 werd gebouwd en daarmee 55 jaar oud is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: komchadluek 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: komchadluek.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!