Suvarnabhumi Airport plaatst QR-code’s voor passagiers om verwarring en “files”  op de luchthaven te voorkomen

SAMUT PRAKAN:- Suvarnabhumi Airport heeft QR-code’s opgehangen bij de bagage-ophaalzone voor passagiers, zodat ze informatie kunnen krijgen over de balie waar ze naartoe moeten gaan om het personeel van de hotels te ontmoeten waarmee ze hebben geboekt.

De directeur van deze internationale luchthaven, khun  Kittiphong Kittikhajorn zei dat deze mededeling bedoeld was om de congestie op de internationale passagiersterminal, veroorzaakt door een groot aantal aankomsten onder het Test & Go-schema tijdens piekuren, tot een minimum te beperken.  Het zou ook de verwarring en drukte verminderen nadat passagiers hun hotelbalie niet konden vinden.

Afgelopen maandag verhoogde de luchthaven het aantal balies van 8 naar 17 – om de klanten van meer dan 400 hotels die nu alfabetisch gerangschikt zijn van dienst te zijn – en een extra bagagecarrousel toegevoegd voor elke vlucht om de passagiersstroom te vergemakkelijken.

“Om het publiek op de hoogte te stellen van het nieuwe QR-codesysteem, wordt er een infographic getoond op tv-schermen bij de bagageband voor internationale aankomsten.  De luchthaven heeft luchtvaartmaatschappijen ook verteld om hun passagiers voor de landing te instrueren om de QR-code te gebruiken”, aldus Kittiphong.

“Bovendien hebben we twee pr-cabines opgericht – bij uitgangen B en C – met functionarissen die informatie verstrekken over het gebruik van de code”, voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content:  Olleke Bolleke in Centraal-Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!