Studentikoze “seksschepper’ laat luxe appartement achter in een stinkende puinhoop en vergeet haar elektrische maatje

BANGKOK:- Het Thaise Daily News kwam met een bericht op Twitter dat volgens hen de eigenaresse leek te zijn van een luxe condominium – minnyfriendshy. Met foto’s toonde de eigenaresse van het appartement de erbarmelijke staat aan, waarin haar huurder de kamer had achtergelaten nadat ze de huur niet had betaald.

Er was overal stinkend en rottend afval, ook op het bed.  Het was onmogelijk om ergens heen te lopen zonder ergens in de viezigheid te trappen.

De post bevatte de opmerking gericht aan de “star Tweeter”: “Kom alsjeblieft de dildo ophalen die je op het bed hebt achtergelaten en wees zo vriendelijk om mij de huurpenningen te betalen die je mij schuldig bent”.

De huisbazin tagde vervolgens haar naam – ze is een bekende sexy studente die zich op Twitter ‘seksschepper’ noemde.

Dit alles zorgde voor veel online commentaar met mensen die zeiden dat ze haar gezicht heel graag zouden willen zien en de huisbaas adviseerden haar te vervolgen in de volle omvang van de wet.

Dit is niet de eerste keer dat uw nieuwsbeer dergelijke voorvallen meldt, niet eens zo heel lang geleden was het schering en inslag in mijn woonplaats Pattaya. Opmerkelijk is wel te vertellen dat het in de meeste gevallen om vrouwen gaat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dailynews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: DailyNews 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!