Massaal gevecht op het strand van Pattaya trok véél publiek, gelukkig was het voor “speck en bonen”

PATTAYA:- In het afgelopen weekend verzamelde zich op het strand van Pattaya een groep van ongeveer 100 Thaise tieners in de leeftijd van 15 tot 20 jaar oud,om een ​​bokswedstrijd te organiseren te midden van juichende menigten toeristen en lokale bewoners.

Volgens een van de aanwezigen gebruikten de vechters bokshandschoenen en een gebitsbeschermer tijdens het gevecht om de veiligheid. De strijd was volledig vrijwillig en vooraf bepaald, maar kreeg onverwacht massale aandacht van lokale mensen en toeristen, velen die niet wisten wat er precies aan de hand was.

Een deelnemer die zichzelf alleen identificeerde met hun bijnaam “Rang”, vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter,  dat sommige jongens flink met elkaar op de vuist gingen nadat ze een verbale ruzie hadden gehad.

Vervolgens daagden ze elkaar uit voor een gevecht om het geschil op te lossen zonder andere mensen erbij te betrekken. “Na het gevecht verontschuldigden ze zich bij elkaar en gingen elk hun eigen weg”, zo vertelde khun Rang.

Het ietwat geïmproviseerde evenement, georganiseerd door lokale tieners en jonge volwassenen in Pattaya, heeft op het moment van de pers geen enkele officiële reactie van de politie gekregen en het was onduidelijk of er wetten waren overtreden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!