Strenge veiligheidsinspecties moeten de strand- en maritieme veiligheid in Pattaya verbeteren

PATTAYA:- Tijdens een uitgebreide controle voeren de wetshandhavingsfunctionarissen van Pattaya grondige inspecties uit van strandgebieden en boten in de Baai van Pattaya. Deze veiligheids- en beveiligingsmaatregelen omvatten een breed scala aan criteria, waardoor de strikte naleving van de regelgeving door alle zeeschepen werd gewaarborgd. actief in de regio. 

De controle omvatten ook een nauwgezet onderzoek van de vergunningen afgegeven door het Ministerie van Havens en Havens, certificaten van scheepsinspectie, vergunningen voor bootexploitanten, vergunningen voor reisbureaus en vergunningen voor de verkoop van sterke drank aan boord.

De nadruk ligt overduidelijk op veiligheid, waarbij er scherp op werd gelet dat boten goed waren uitgerust met reddingsvesten, reddingsvlotten en andere essentiële veiligheidsuitrusting. Bovendien was de strikte handhaving van de passagierscapaciteitslimieten bedoeld om te voorkomen dat schepen het aangegeven aantal passagiers zouden overschrijden. De autoriteiten onderzochten ook de geschreven gedrag regelen en afsluitingen om de veiligheid aan boord te vergroten, waarbij duidelijke weergave van de scheepsnamen nodig waren.

Om de veiligheid op het land te vergroten en potentiële ongeregeldheden te beperken, voerden de politie patrouilles op het strand van Pattaya uit. Hun voornaamste doel was om samenkomsten van Thaise jongelui te voorkomen. Daarbij voerden ze zoekopdrachten uit om illegale wapens of verboden voorwerpen op te sporen. Personen onder de 18 jaar kregen informatie over de lokale regelgeving en werden aangemoedigd om naar huis terug te keren.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: PattayaMail 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!