Strandverkopers vragen het stadsbestuur van Pattaya om het parkeren op Beach Road weer toe te staan

PATTAYA:- Gisteren kwamen verkopers van Pattaya Beach bijeen om een ​​verzoekschrift bij het gemeente bestuur in te dienen om het bevel van begin maart om parkeren aan de strandzijde van Pattaya Beach te verbieden in de prullenbak te gooien.

Volgens de verkopers, geleid door khun Wirawit Charoenrit Taweechok, heeft het verbod waarover uw nieuwsbeer eerder berichtte, een slechte invloed op hun bedrijf.

De groep sprak met de loco-burgemeester van Pattaya, Khun Manoch Nongyai, en bracht verschillende problemen naar voren die ze hadden met het parkeerverbod.

Volgens Wirawit waren beloften om alternatieve parkeerplaatsen te vinden en te zorgen voor parkeergarages en shuttles naar het strand nooit gehouden. Als gevolg hiervan had de stad parkeren in feite volledig verboden zonder redelijke alternatieven.

Bovendien vorderden projecten om de strandweg uit te breiden en parkeerplaatsen aan te bieden, zoals Jomtien Beach, uiterst langzaam en zouden ze voorlopig niet worden voltooid, zo voegde Wirawit eraan toe.

Loco-burgemeester Nongyai zei dat hij de zorgen zou voorleggen aan de burgemeester van Pattaya, Khun Poramese Ngampiches en relevante functionarissen om mogelijke oplossingen te bespreken, waarbij hij toegaf dat het plan om parkeren te verbieden geen perfecte oplossing was en dat de verkopers gegronde punten hadden.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!