Vanaf vandaag tot en met zaterdag wordt er in grote delen van Thailand onweer en regen voorspeld, soms met flinke storm

BANGKOK:- Voor de komende drie dagen worden er in het grootste deel van het land onweersbuien, met verspreide zware en zeer zware regenval in het noorden, noordoosten en de kust van de Andamanse Zee in het zuiden van het land.

Het Meteorologisch Instituut waarschuwt de bevolking voor plotselinge overstromingen en overstromingen, vooral in de uitlopers bij waterlopen en in de laaglanden. 

De sterke wind zal de golven tot 2 tot 3 meter in de bovenste Andamanse Zee opdrijven. Alle schepen in de Andamanse Zee en de Golf van Thailand moeten voorzichtig te werk gaan. 

De hoofdprovincie Bangkok en de centrale en oostelijke provincies zullen te maken krijgen met verspreide onweersbuien en zware regenval, met temperaturen die in de loop van de dag stijgen van 26-28° tot 33-36° Celsius.

In het noorden en noordoosten worden onweersbuien en zware regenbuien met windvlagen verwacht, met temperaturen variërend tussen 24 en 37° Celsius.

Er wordt matige tot geïsoleerde zware regenval en onweersbuien verwacht in zowel de zuidelijke Golfkust als de Andamanse Zee. De temperaturen zullen variëren tussen 24-27° en 32-35° Celsius.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!