Straatrace in Trang eindigt in 1 dode en 8 gewonden mensen onder de toeschouwers

TRANG:- Een motorrace-wedstrijd in het centrum van Trang is vreselijk misgegaan toen een bestuurder van een motor de controle over zijn voertuig verloor en in de menigte terechtkwam, waarbij één toeschouwer werd gedood en acht anderen gewond raakten.

Het ongeval vond plaats bij de Krabang Road Racing 2022, dat afgelopen weekenvoor het eerst in bijna 10 jaar werd georganiseerd.  De deelnemers streden om een ​​geldprijs van ongeveer 400.000 baht.

De politie haastte zich naar de plaats des onheils om de 20-jarige racer, khun Nattakit Chringjit bewusteloos te vinden met verwondingen en het dode lichaam van de 16-jarige toeschouwer.  Ook een tweejarig kind werd met een schedelbreuk naar het ziekenhuis gebracht.

De 59-jarige khun Ekkarat Littima, zei dat hij naar de race voor zijn huis keek terwijl hij zijn tweejarige neefje in zijn armen hield.  Plotseling, zo zei hij, kwam de motor op hem af en raakte hem, zijn neef en een andere persoon in de buurt.  Khun Ekkarat liep verwondingen op aan zijn voorhoofd en pink.

Het ongeval vond plaats in een gevaarlijke bocht zonder barrière, eraan toevoegend dat de omroeper de racers had gewaarschuwd om op te passen voor deze bocht.

De lokale bevolking hoopte dat de organisatie in het vervolg banden en meer strobalen zou plaatsen een ​​herhaling van het ongeval te voorkomen.

Ondertussen zei kolonel Chuechart Yaodam van het politiebureau van Muang Trang dat de organisatie gemachtigd was om de race te houden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!