De Khao San Road moet in Bangkok het cannabis centrum van Thailand worden 

BANGKOK:- De bedrijfsvereniging van de heeft voorgesteld de wereldberoemde backpacker-strip in de wijk Phra Nakhon in Bangkok te ontwikkelen tot een “cannabishub” om méér buitenlandse toeristen aan te trekken. 

De vereniging en ondernemers kwamen op het idee nadat veel retailers hun cannabisstalletjes op Khaosan Road hadden opgezet, wat grote belangstelling van toeristen trok, zo vertelde de voorzitter van de vereniging, khun Sanga Ruangwattanakul.

De geplande “cannabishub” zal aan de nodige normen moeten voldoen, zoals dat kopers hun identiteitskaart of paspoort moeten tonen voordat ze een aankoop doen, en dat dealers géén n cannabis aan studenten mogen verkopen, legde hij uit. Hij voegde eraan toe dat ruimtes voor het roken van cannabis zijn zo zijn opgezet dat cannabisrokers niet-rokers niet in gevaar brengen. 

“Bovendien zullen cannabisproducten zoals eetwaren, desserts en cannabis olie in het gebied gewoon te koop”, zijn kondigde Khun Sanga aan. Hij voegde er wel aan toe dat cannabisdealers zich strikt aan de wet moeten houden. Hij is van mening dat de relevante autoriteiten het voorstel zullen goedkeuren, omdat het de economie en het toerisme in het gebied zal stimuleren. 

Eerder kregen cannabisdealers op Khaosan Road het advies om zich te registreren bij het Phra Nakhon District Office voordat ze marihuana aan het publiek verkopen. Anders worden ze bestraft voor het overtreden van de wet op de handhaving van netheid en orde in het land BE 2535 (1992)

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Wochenblitz.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!