Storm doet een kleine speedboot in de buurt van Koh Chang omslaan, waarna één persoon wordt vermist en één kon worden gered

~REGIONIEUWS~

TRAT:- Een persoon wordt nog steeds vermist terwijl een ander kon worden gered nadat een sterke wind een grote golf veroorzaakte die gisteren een speedboot in Koh Chang deed kapseizen. 

Het districtshoofd van Koh Chang, Chatchai Thonglee, werd werd gisteren rond 9.00 uur op de hoogte gebracht van het feit dat een kleine speedboot was gekapseisd nabij Klong Prao Beach was gekapseisd en dat er twee mensen werden vermist.

Reddingswerkers en officieren van de nationale parkdienst en relevante maritieme instanties werden er opgestuurd om de vermiste mensen te zoeken.  Een persoon werd gered terwijl een ander nog steeds vermist werd.  Hun namen werden niet onmiddellijk vrijgegeven aan de bijbehorende pers.

Zware regenval vannacht heeft ook een plotselinge overstroming veroorzaakt nabij het Kiripetch-gebergte en een dorp in het zuiden van Koh Chang onder water gezet.

De toeristen in het gebied worden gewaarschuwd om niet de zee in te gaan, en kleine boten worden momenteel door aanverwante maritieme instanties verboden om de oceaan op te gaan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: naewna
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: naewna.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!