Stoned zijnde Thaise man rent naakt rond het Victory Monument in Bangkok, klimt omhoog en stort 8 meter naar beneden

BANGKOK:- In het afgelopen weekend rende een naakte man enkele rondjes rond het Victory Monument, klom het monument op en viel uiteindelijk acht meter lager onder de voet van het monument neer.

Dit enigszins opmerkelijk nieuws van het Thaise Sanook News, trok de aandacht van uw nieuwsbeer (hoe kan het ook anders…..een naakte vent). Maar hoe dan ook, dat is géén reclame voor zo’n wereldstad als Bangkok, al snel kwamen er twee reddingsteams aangesneld om de man te redden.

De leden van de reddingsdienst troffen tussen de pilaren van het monument onder in de basis een naakte man aan, die kermde van de pijn en om hulp riep. Het team plaatste een luchtcompressor onder in de basis om te ventileren.  Omdat de basis erg diep is, was er niet veel lucht voor de man.  Het team ging vervolgens naar beneden om te helpen de man naar boven te brengen.  Het proces duurde ongeveer 2 uur en rond 15.00 uur werd de man gered van de basis.

Een 47-jarige getuige, Khun Pakchara verklaarde dat ze de man vaak rond het Victory Monument zag rijden.  In eerste instantie was hij op de loopbrug rond het monument.  Vervolgens klom hij in het monument en begon zijn kleren uit te trekken.  Niet lang daarna was hij naakt voordat hij uit het monument klom.  Hij rende naakt over de weg en klom terug in het monument.  

Khun Pakchara verloor toen de man uit het oog.  Ze wilde weten waar de man was, dus begon Pakchara hem te zoeken.  Er is een basis onder het Victory Monument, Pakchara ging door het gat kijken en hoorde een kermend stemmetje…help mij, help mij, ik hou het niet langer uit”.  

Khun Pakchara was geschokt en wist niet wat ze moest doen.  Vervolgens belde ze het reddingsteam om de man te helpen.  

Khun Surachai de 32-jarige broer van de man, wist te vertellen dat zijn broer vaak Yaba-pillen gebruikte en dat hij mogelijk andere drugs had gebruikt.  Voor het incident begon zijn broer zich vreemd te gedragen.  Hij had zich s’morgens aangekleed om naar zijn werk, maar keerde eerder naar huis dan normaal, rond 9.00-10.00 uur, wat slechts een paar uur nadat hij het huis had verlaten om naar zijn werk te gaan. Khun Surachai maakte zich zorgen om zijn broer en besloot beveiligingscamera’s te halen.  Zijn broer kwam erachter en verwijderde ze.  Toen Surachai bij het monument aankwam, vroeg hij de broer of hij aan de drugs was en het antwoord was ja.  De man is voor behandeling overgebracht naar het Vajira-ziekenhuis.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Line

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!