Stomdronken automobilist rijdt met zijn auto verschillende straatvoedsel karretjes op de Second Road van Pattaya naar de ratsmodee

PATTAYA:- Een dronken bestuurder reed gisterochtend met zijn auto tegen verschillende voedselkarren op Second Road ter hoogte van View Talay 6 en Central Festival overhoop.

De politie van Pattaya werd om 11.00 uur op de hoogte gebracht van het ongeval, zij en “Snelle Jelle” onze razende reporter kwamen ter plaatse om de beschadigde witte auto, voedselkarren en verschillende geschokte maar grotendeels ongedeerde verkopers van voedselkarren aan te treffen.

De dronken autobestuurder, wiens naam niet door de politie werd genoemd, was al naar het politiebureau van Pattaya afgevoerd, dat op slechts korte afstand van het ongeval op Soi 9 ligt. 

Volgens de politie van Pattaya was de bestuurder zo dronken als een tor, dat hij in de eerste uren na het ongeval géén verklaring kon afleggen, op het politiebureau zou een bloedalcoholtest worden uitgevoerd.

Khu  Sakorn Linjan, 42, een voedselverkoper, vertelde: “Ik was voedsel aan het verkopen toen de auto met hoge snelheid de controle leek te verliezen en tegen een rij voedselkarren botste.  De bestuurder was stomdronken en kon nauwelijks lopen of praten.  Wie wordt hier om 11.00 uur ’s ochtends dronken?  Ik had veel geluk dat ikzelf en de andere verkopers van voedselkarren erin slaagden op tijd weg te springen en andere verwondingen dan een paar kleine krassen te voorkomen.  Wel zijn onze voedselkarren naar de filistijnen.

De politie van Pattaya zei dat de bestuurder meerdere aanklachten zal krijgen als gevolg van het incident en aansprakelijk zal worden gesteld voor schade aan de voedselkarren. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Vertaling:  Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!