Stiefvader in Si Racha gearresteerd na het ombrengen van baby omdat het kind naar verluidt niet ophield met schreien

~REGIONIEUWS~

SI RACHA:- In het plaatsje Si Racha, net onder de rook van Pattaya is een man is gearresteerd nadat hij naar verluidt bekend had dat hij zijn eenjarige en elf maanden oude stiefdochter in Si Racha had doodgeslagen. De Si Racha politie werd gisteren op ​​de hoogte gebracht van het incident in een huis in het Bang Phra sub-district.

De politie arriveerde bij het huis om het levenloze lichaam van baby te vinden.  Volgens de politie van Si Racha vertoonde haar lichaam tekenen van zwaar misbruik.  De politie dacht dat ze minstens een uur eerder was gestorven.

Khun Warangkana Kietprasong, haar 25-jarige moeder, huilde bij het lichaam van het kind toen de politie arriveerde.  De verdachte wachtte buiten op de politie en zou naar verluidt meewerken.

Ze vertelde tegen de politie van Si Racha: “Ik woon een jaar samen bij mijn nieuwe 25-jarige echtgenoot Khun Worakit Jitprasong, en een dochter van mijn vorige man. 

Mijn huidige man is de laatste tijd jaloers en beschuldigde mij ervan dat ik een relatie heb met een andere man.  Hij begon me in een vlaag van woede aan te vallen.  Mijn dochter begon te huilen, wat hem bozer maakte en hij begon haar ook te slaan.  Mijn dochter overleefde zijn geweld niet toen hij haar bleef slaan omdat hij woedend was dat ze niet zou stoppen met huilen. 

De 25-jarige geweldenaar vertelde naar verluidt aan de politie van Si Racha dabhij de daad had toegegeven: “De baby bleef naar me kijken en hield niet op met huilen, ondanks dat ik vaak waarschuwde om te stoppen.  Dat maakte me woedend.  Ik wilde het kind niet doden, ik wilde alleen dat ze ophield met huilen.”

Khun Worakit wordt beschuldigd van moord op een minderjarige.  Hij heeft naar verluidt de misdaden bekend, maar weigerde een openbare verklaring.  Het is niet bekend of hij op dit moment een advocaat heeft.  Hij blijft in politiehechtenis.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Si Racha News
Vertaling: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Si Racha News

2 gedachten aan “Stiefvader in Si Racha gearresteerd na het ombrengen van baby omdat het kind naar verluidt niet ophield met schreien”

  1. arm kind wat kan dat kinje er aan doen 😢
    hopelijk krijg die man levenslang .en naar terapie om zijn woede aanvalen te beheersen 😡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!