Stadsbestuur stort 166 miljoen Baht in een potje om het strand van Pattaya verder te ontwikkelen

PATTAYA:- De loco-burgemeester van deze kustplaats, khun Manoch Nongyai, kwam vandaag naar buiten om een ​​update te geven over het ontwikkelingsproject voor Pattaya Beach.

Hij zei dat het project, dat de stad 166 miljoen baht kostte, zich uitstrekte van North Pattaya Beach tot de ingang van Walking Street, in totaal zo’n 2.7 kilometer lang.

De bouwzone was verdeeld in zones A tot en met E en alleen de zones A en B  zouden belemmeringen voor het toerisme geven.

De loco-burgemeester verklaarde ook dat het gemeentebestuur besloten had om het wegdek met 2.5 meter uit te breiden van Noord-Pattaya naar Soi 4 ​​in Centraal-Pattaya om meer parkeerplaatsen voor toeristen te creëren. De weg aan de rechterkant word verbreed en zou plaats moeten bieden aan zo’n 200 auto’s.

De loco-burgemeester zei echter dat eigenaren hun voertuigen niet langer op niet-aangewezen plekken aan de rechterkant van Beach Road zouden kunnen parkeren zodra het project was voltooid, daarbij verwijzend naar het feit dat dit de voetgangers zou hinderen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!