Het jarenlang vertraagde voetbalstadion van Pattaya moet in 2025 voltooid zijn, zo verzekert de loco-burgemeester

PATTAYA:- De loco-burgemeester van Pattaya had er alle vertrouwen in dat het onvoltooide voetbalstadionproject, dat een enorm budget van enkele miljoenen baht had gekost, in 2025 voltooid zou zijn.

Khun Manoch Nongyai zei dat de reden dat het project nog steeds onvoltooid was, was omdat de projectaannemer op een geografisch probleem was gestuit en vervolgens de kuierlatten had genomen.

Het stadsbestuur van deze kustplaats legde de aannemer een boete van 80 miljoen baht op voor het veroorzaken van schade aan het project en vocht voor de rechtbank met de aannemer het geschil uit om meer schadevergoeding van 61 miljoen baht te krijgen.

Khun Manoch onthulde aan de Thaise media dat de stad momenteel op zoek was naar een nieuwe aannemer om de rest van het werk te hervatten. Dit proces zou binnen een maand worden voltooid en zodra de nieuwe aannemer was aangenomen, zouden ze begin maart 2023 beginnen met bouwen.

De loco-burgemeester verwachtte dat het stadion in 2025 klaar zou zijn. Het zou een groot sportcentrum worden, met onder meer een sportzwembad, een tennisbaan, een basketbalveld en nog veel meer.

De tribunes zouden plaats bieden aan ruim 20,000 toeschouwers, aldus de loco-burgemeester.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!