Stadsambtenaren Pattaya onderzoeken vermeende oplichting met openbare parkeertarieven op Bali Hai Pier

PATTAYA:- De ambtenaren van deze kustplaats bezochten gisteren, 22 februari, de Bali Hai-pier om de meldingen van lokale bewoners en binnenlandse toeristen te controleren over de individuen, die naar verluidt geld zouden vragen voor het parkeren rond de pier.

De ambtenaren die de pier inspecteerden, werd geleid door khun Pattana Boonsawad, de loco-burgemeester van de stad Pattaya, die samen met zijn staf het terrein bezochte 

Volgens khun Pattana zijn de openbare parkeerplaatsen rond de pier en op weg naar de vuurtoren gratis en bedoeld als gemak voor bezoekers van de pier.

Khun Pattana verklaarde echter dat er meerdere klachten waren binnengekomen bij het stadhuis en de klachtenlijn 1337, roodgloeiend stond over groepen mannen doe de bezoekers dwingen om 300 baht parkeergeld voor elk voertuig te betalen. Als iemand weigerde te betalen, zouden ze niet schromen om te dreigen.

Khun Pattana verklaarde dat gemeenteambtenaren die bij de pier gestationeerd zijn, de opdracht hebben gekregen om hun ogen de kost te geven naar personen die parkeergeld proberen af te troggelen en herinnerde het publiek eraan dat ze onmiddellijk het servicenummer 1337 kunnen bellen om hulp te vragen van de stad en klagen als iemand hen probeert hen een poot probeert uit te draaien.

Uw nieuwsbeer merkt bescheiden op dat dit niet de eerste keer is dat er klachten zijn over mensen die anderen proberen te laten betalen voor openbaar parkeren, hetzelfde probleem speelde vorig jaar op de Pattaya Beach Road.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!