Sportieve zeehonden van de Songkhla Zoo klaargestoomd om te pronken met volleybalvaardigheden

SONGKHLA:- De zeehonden in Songkhla Zoo staan ​​strak in het vel om de bezoekers te verwelkomen met een speciale “volleybalshow”.  Het personeel van deze dierentuin bereidt zich voor op de heropening van de dierentuin over 14 dagen wanneer de Covid19 maatregelen worden versoepeld.

Khun Suchada Sri-kwan, een zeehonden- en pinguïntrainer bij Songkhla Zoo, vertelde gisteren aan verslaggevers dat drie van de zeehonden van de dierentuin, namelijk Pokky, Conne’ en Peepo, al meer dan een maand dagelijks getraind zijn om bezoekers te verwelkomen wanneer de dierentuin weer in  operatie.

De trainer zei dat de zeehonden erg vastberaden waren met de training.  Ook worden de pinguïns getraind voor een paradeshow. 

“De dierentuin is momenteel gesloten, maar we trainen deze dieren elke dag zodat ze de routines niet vergeten. De drie zeehonden worden getraind voor hun beroemde volleybalshow. “Peepo” is een ondersteunende toeschouwer, terwijl “Pokky” en “Conne”  ” vecht het samen uit.

“We bereiden de dierentuin voor om bezoekers te verwelkomen met een aantal spectaculaire nieuwe shows wanneer de dierentuin weer opengaat”, zo liet de trotse dierentrainer van Songkhla Zoo weten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!